Learnbeat    >   Lesmateriaal   >  Engels New Interface

Het beste van twee werelden: New Interface in Learnbeat 

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als New Interface te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat.

Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van New Interface in Learnbeat getest door meer dan 10 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om New Interface vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

Het beste van twee

Adaptief werken op leerdoelen

Inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat

Arrangeren en klaarzetten van maatwerk leerroutes

Invoegen van eigen materiaal

Eenvoudig digitaal toetsen

  Dat leerlingen in Learnbeat zo gemakkelijk adaptief en in hun eigen tempo kunnen werken zie ik echt als een grote plus."

- Coen Postuma van het Heerbeeck College 

Over New Interface

New Interface 3rd edition is een lesmethode voor de onderbouw en vmbo bovenbouw. Nieuwe inzichten over differentiatie, gepersonaliseerd leren en monitoring van leerresultaten zijn in de methode gecombineerd met een aantrekkelijke presentatie die dichtbij leerlingen staat. Zo haalt u met New Interface het beste uit iedere leerling. Zie voor meer informatie: www.thiememeulenhoff.nl/newinterface.

Vanaf schooljaar 2018-2019 is leerjaar 1 van New Interface beschikbaar in Learnbeat voor alle niveaus (vmbo-bk, vmbo-kgt, vmbo-t/havo, havo/vwo, vwo)

Benieuwd naar New Interface? Vraag een demo aan!